Hírek

Megújul a webáruház! :)

2017.08.16. Megújul a webáruház! :)

Amellett, hogy január óta dolgozom azon, hogy a webáruház minél átláthatóbb legyen, folyamatosan töltöm fel az újdonságokat is és a képek lecserélése is folyamatban van. :) Azonban ez egy hosszadalmasabb folyamat, főleg ha az ember egyszerre kisgyermekes anyuka, családfenntartó, vállalkozó, kézműves, marketinges, kreatív munkatárs, titkárnő, logisztikai munkatárs, árubeszerző, projektmenedzser és még sorolhatnám... De azért igyekszem. :)

tovább

Lezárult az Anya-lánya fotópályázatunk

2017.08.01. Lezárult az Anya-lánya fotópályázatunk

AZ ANYA-LÁNYA FOTÓPÁLYÁZATUNK aug. 1-jén 8:00-kor véget ért! Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a részvételt! <3
A tovább gombra kattintva visszanézhetőek a pályázók.

tovább

Interjú készült velem a Monorimami oldalon

2017.07.07. Interjú készült velem a Monorimami oldalon

"Bukai Zsófi, kézműves vállalkozó anyukával, az egyedi pelenkatorták készítőjével beszélgettünk anyaságról, családról, újrakezdésről, megmérettetésről, új kapcsolatokból eredő lehetőségekről, jövőbeli tervekről. No, és persze az "Anya-lánya fotópályázat 2017" versenyről, amit Zsófi hozott létre Nektek, anyukáknak. " - kezdődik az interjú, a folytatásért kattintsatok a "tovább" gombra! :)

tovább

Elindult az Anya-lánya fotópályázatunk!

2017.07.01. Elindult az Anya-lánya fotópályázatunk!

AZ ANYA-LÁNYA FOTÓPÁLYÁZATUNK
a mai napon elindult!!!
Sok szeretettel várjuk jelentkezéseiteket a fotopalyazat@egyedipelenkatorta.hu e-mail címre egészen júl. 30-ig. Eredményhirdetés aug. 1-jén. Jelentkezzetek mielőbb, a képeket jelentkezési sorrendben töltjük fel! :)
A részletes játékszabályért kattintsatok a tovább gombra!

tovább

Anya-lánya fotópályázat indul hamarosan!

2017.06.22. Anya-lánya fotópályázat indul hamarosan!

Július 1-jén ANYA-LÁNYA FOTÓPÁLYÁZAT INDUL az oldalunkon!
További részletekkel hamarosan jelentkezem, addig is csatlakozzatok az eseményhez és hívjátok meg ismerőseiteket az oldalra, ha gondoljátok, hogy minden információról elsők között értesülhessetek!

tovább

Csökkent a szállítási költség!

2017.06.12. Csökkent a szállítási költség!

Partner cég váltása miatt átlagosan 25%-kal lett kedvezőbb a szállítási költség a korábbiakhoz képest! Remélem, hogy ti is örültök a hírnek! :) Az ár mellett azonban számomra nagyon fontos a minőség is, hogy a munkám épségben odaérjen hozzátok az ország bármely pontjára. Nagyon jó és megnyugtató érzés, amikor kapok visszajelzést, hogy a csomag egyben, sérülésmentesen odaért, köszönöm szépen, ha jelzitek felém! :)

tovább

Jún. 10-18-ig a kiszállítás szünetel!

2017.06.12. Jún. 10-18-ig a kiszállítás szünetel!

A 06. 10-ig beérkezett rendeléseket még természetesen teljesítjük, a rendelésfelvétel folyamatos, e-mailben vagy telefonon tudunk tájékoztatást adni a kiszállítás várható időpontjáról, keressen bennünket bizalommal. Személyes átvételre 06. 15-től nyílik újra lehetőség. Köszönjük szépen a megértést.

tovább

PINK FRIDAY!!! :)

2017.06.02. PINK FRIDAY!!! :)

CSAK MA 30% kedvezmény jár MINDEN leadott pelenkatorta rendelésre! Ne maradjatok le róla ;) :)

tovább

Év Anyavállalata 2017 - II. helyezett lettem :)

2017.05.26. Év Anyavállalata 2017 - II. helyezett lettem :)

A mai Üzletanyu Konferencián az Év Anyavállalata verseny döntőseként egy rövid prezentáció keretében mutathattam be a tevékenységemet. A közönségszavazatok alapján a verseny ezüstérmeseként térhettem haza, ami hatalmas meglepetés és öröm volt számomra, ráadásul emellett 2 különdíjat és rengeteg jó szót, szeretetet is kaptam. Hálásan köszönöm!!!

tovább

*****!!!NYEREMÉNYJÁTÉK a Facebook oldalunkon!!!*****

2017.04.27. *****!!!NYEREMÉNYJÁTÉK a Facebook oldalunkon!!!*****

Támogass kérlek egy szavazattal az Év Anyavállalata versenyen a pályázatom alatt és nyerd meg a 3 db 5000 Ft értékű vásárlási utalvány egyikét, amely beváltható bármelyik pelenkatortánkra 2017. június 30-ig. Részletekért kattints a tovább gombra!

tovább