*****!!!NYEREMÉNYJÁTÉK a Facebook oldalunkon!!!*****

2017.04.27.

*****!!!NYEREMÉNYJÁTÉK a Facebook oldalunkon!!!*****

Támogass kérlek egy szavazattal az Év Anyavállalata versenyen a pályázatom alatt és nyerd meg a 3 db 5000 Ft értékű vásárlási utalvány egyikét, amely beváltható bármelyik pelenkatortánkra 2017. június 30-ig. Részletekért kattints a tovább gombra!

Támogass kérlek egy szavazattal az Év Anyavállalata versenyen a pályázatom alatt: ihttp://evanyavallalata.hu/szavazas-2017/#1 és írd meg kommentben a Facebook oldalunkon a kép alatt, hogy hányadik szavazó voltál! :) (ha már szavaztál korábban, akkor azt írd meg nekünk! :)
Köszönetképpen május 4-én 17 órakor kisorsolunk 3 db 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, amely beváltható bármelyik pelenkatortánkra 2017. június 30-ig. További részletek: www.egyedipelenkatorta.hu
Ha gondolod, megoszthatod az oldaladon, vagy meghívhatod a barátaidat kommentben játszani. Számomra nagyon sokat jelent a segítségetek, szeretném ily módon is megköszönni a támogatásotokat!

A nyertes nevét a Facebook oldalunkon tesszük közzé, a nyereményjáték során birtokunkba került adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a nyereményjátékkal kapcsolatban használjuk, harmadik fél részére nem adjuk ki. A nyereményjátékban való részvétel önkéntes. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható. 
vissza