Év Anyavállalata 2017 - II. helyezett lettem :)

2017.05.26.

Év Anyavállalata 2017 - II. helyezett lettem :)

A mai Üzletanyu Konferencián az Év Anyavállalata verseny döntőseként egy rövid prezentáció keretében mutathattam be a tevékenységemet. A közönségszavazatok alapján a verseny ezüstérmeseként térhettem haza, ami hatalmas meglepetés és öröm volt számomra, ráadásul emellett 2 különdíjat és rengeteg jó szót, szeretetet is kaptam. Hálásan köszönöm!!!

A mai napon az Üzletanyu Konferencián lehetőséget kaptam az Év Anyavállalata verseny döntőseként, hogy egy rövid prezentáció keretében bemutathassam a tevékenységemet. A közönségszavazatok alapján az Év Anyavállalata verseny ezüstérmeseként térhettem haza, ami hatalmas meglepetés és öröm volt számomra, ráadásul emellett 2 különdíjat és rengeteg jó szót, szeretetet is kaptam. 

Hálás köszönet mindenkinek, aki támogat, támogatott, nagyon-nagyon köszönöm azt a rengeteg szeretet és biztatást, amit az elmúlt időszakban kaptam!  Szavakba önteni nem tudom; KÖSZÖNÖM! 

Igyekszem rengeteg kedvességet, erőt, energiát, amit kaptam a munkámba fektetni és visszaadni nektek sok-sok, szívvel lélekkel készült, egyedi ajándék formájában, keressetek bizalommal! :)
Bukai Zsófi

#Év_Anyavállalata_2017, #egyedi_pelenkatorta, #pelenkatorta_rendelés 

vissza