Rólunk

Kedves Látogató!


Szeretettel köszöntelek az oldalamon, örülök, hogy ránk találtál. Kis Lorám még egy felhőn csücsülhetett, amikor elkezdtem pelenkatorta készítéssel foglalkozni. 

Az elmúlt években igen komoly – elsősorban lelki - megpróbáltatásokon estem át, melyek tudom, hogy a fejlődésemet szolgálják, igyekszem minden elém gördülő feladatból tanulni és a pozitív életszemléletemet megőrizni, azonban a nehéz helyzetekben két dolog segít a legjobban: a kislányom szeretete és az alkotás az, amiből energiát tudok meríteni. Szeretem a munkámat, a pelenkatorta készítés már 4. éve visz örömet és boldogságot nem csak a ti otthonaitokba, hanem az enyémbe is!

Minden pelenkatorta szívvel-lélekkel, személyre szabottan készül, a megrendelővel konzultálva fázisfotók alapján. Számomra nagyon fontos a pozitív visszacsatolás, ezért nagyon örülök neki, hogy egyre többen keresnek fel visszatérő vásárlóként vagy ajánlás alapján, mert elégedettek a munkámmal. Nagyon szeretnék még több kismamának, babának és családnak örömet szerezni a munkáimmal.

Amellett, hogy szeretek ezzel foglalkozni és nagyon örülök minden pozitív visszajelzésnek, mikor a munkáim célba érnek és örömet okoznak; elhatároztam, hogy a pelenkatortáimból befolyó összeget a webáruház fenntartásán túl teljes egészében a kislányomra fogom költeni. Tehát aki rendel, az támogatja a kislányom fejlődését. :)

Örömmel jelentem be, hogy a rendelések is hozzásegítettek bennünket, hogy szombatonként babaúszásra menjünk, nagyon hasznos, mindenkinek jószívvel ajánlom! :) És természetesen köszönöm, hogy lehetővé tettétek, hogy eljussunk, ehhez hasonló hasznos dolgokra szeretném fordítani a jövőbeni rendelésekből befolyó összegeket is. :)

De mi az, amit mi adunk cserébe, miért válassz bennünket?

< barátságos, közvetlen, együttműködő hozzáállás 
< minden egy kézben van, az érdeklődéstől a kivitelezésen át a kiszállításig, így nem keveredik el az információ
< minőségi pelenkák a választott méretben 
< egyedi, látványos, kreatív kivitelezés a megrendelő igényei alapján
< rengeteg választható forma, szín és árnyalat
< aprólékos, szívből jövő kidolgozás
< több éves tapasztalat
< egyedi igények figyelembe vétele
< rövid határidő
< utánvétes és előre utalásos fizetési lehetőség, vagy személyes átvétel előre egyeztetett helyszínen és időpontban
< átadás/postázás előtt fényképet küldök a rendelt termékről, hogy megfelel-e.

Rendelhető például Minnie egeres pelenkatorta kislánynak, motor pelenkatorta kisfiúnak, vagy óriás pelenkatorta ikreknek, de készült már többek között csiga, babakocsi, női táska és hajókormány is pelenkából, bármilyen egyedi ötlet megvalósításában szívesen közreműködöm és igyekszem a legjobbat kihozni az alapanyagokból, keressetek bizalommal! :)
Bukai Zsófi
70/536-9705
egyedipelenkatorta@gmail.com