Baba fotópályázat 2017!!!

2017.02.08.

Baba fotópályázat 2017!!!

Játsszatok velünk a Facebook oldalunkon és nyerjetek egyedi, fényképes pelenkatortát! :) Eredményhirdetés 2017. március 8. (Nőnap). Ki lesz a legboldogabb anyuka? :)

A játékban bárki részt vehet, jelentkezni 2017. március 1-ig folyamatosan lehet. 

Jelentkezés módja: Küldd el nekünk e-mailben az egyedipelenkatorta@gmail.com e-mail címre a baba teljes nevét és a választott képet a babádról. Lehet teljes alakos, vagy csak arckép, rád bízzuk. :) (Kérjük, hogy 0-2 éves, pelenkát használó babákat nevezzetek, hiszen pelenkatorta a nyeremény is!)

Mi néhány órán belül feltöltjük az Egyedi pelenkatorta - országos postázással Facebook oldalra a Baba fotópályázat 2017 albumba: https://www.facebook.com/pg/egyedipelenkatorta/photos/?tab=album&album_id=1239741076140437 , ezt jelezzük is neked, és innentől lehet a képre szavazni! Szavazhatnak ismerősök, ismeretlenek, barátok, rokonok, bárki, aki lájkolja a Facebook oldalunkat. FONTOS, hogy a képet megoszthatod, de a szavazásnál a mi oldalunkon összegyűlt lájkok száma számít, így kérd meg az ismerőseidet, hogy kattintsanak az általad megosztott képre, és tetszésüket ott (is) fejezzék ki. :)

A szavazást 2017. március 8-án reggel 8 órakor zárjuk le, az addig érkezett lájkok száma érvényes a képeknél (hozzászólásban jelezni fogjuk ezt a számot minden képnél).

3 nyertest hirdetünk, a legtöbb lájkot begyűjtő kép nyertese egy 3 emeletes, egyedi fényképes pelenkatortát kap, a második helyezett egy kétemeletest, a 3. helyezett pedig egy egyszintes pelenkatorta boldog tulajdonosa lesz. 

A nyeremény átvételére személyesen, Monoron van lehetőség, vagy szállítási költség ellenében országosan házhoz szállíttatjuk.

A MEGADOTT ADATOKAT KIZÁRÓLAG A JÁTÉK EREJÉIG ÉS CÉLJÁRA HASZNÁLJUK, HARMADIK FÉL RÉSZÉRE NEM ADJUK KI.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal! :)

Jó játékot kívánunk!
Bukai Zsófi és az egyedipelenkatorta csapata 

vissza

Kapcsolat

Bukai Zsófi
+36705369705
zsofi@egyedipelenkatorta.hu
Keressetek bizalommal! :) 

Megosztás